Moedermelksieraad

Vorig jaar was ik net bevallen van een prachtig meisje. 
Zoals ik in mijn zwangerschap had geroepen; ik wilde zo graag borstvoeding gaan geven. Zo gezegd, zo gedaan. 

Na een tijdje zag ik iets voorbij komen over moedermelk sieraden. Mijn eerste reactie was: “huh? Hoe dan en waarom?” Op die laatste vraag had ik al heel snel een antwoord.. Gewoon omdat het zo’n bijzonder moment in het leven van jou en je kleintje is. Jij voedt jouw kleintje, houdt hem of haar in leven met iets wat jouw lichaam aanmaakt. Gewoon omdat de natuur het zo bedacht heeft. 

Nu nog het antwoord op de eerste vraag.. hoe dan?! 
Dat antwoord volgde na een aantal weken/maanden van lezen, proberen, informatie inwinnen, nog meer proberen, mislukte proefjes etc. Gelukkig kon ik na 3 maanden zeggen dat ik een methode had gevonden waarbij ik de melk kon  verwerken in een sieraad. Een borstvoedingssieraad. Een sieraad ter herinnering aan een speciale periode in jouw leven.