Garantie en voorwaarden

 

 

Youwellery heeft geen voorraad; alle sieraden worden met de hand vervaardigd, speciaal voor jou. Een bestelling wordt vooraf voldaan. Eventueel kan in overleg een aanbetaling gedaan worden. Zodra de bestelling geplaatst wordt, kan deze niet meer geannuleerd worden. De afgesproken kosten zullen in rekening gebracht worden. 

Maatwerk producten kunnen niet geretourneerd worden. Eventuele (aan)betaling wordt niet gerestitueerd bij eventuele annulering voor levering.

 

Er kan geen garantie worden gegeven op slijtage door het dragen van een sieraad. Denk hierbij aan krasjes, deukjes, steenverlies etc. Draag een sieraad met liefde; doe je sieraad af met zware werkzaamheden, douchen, zwemmen, schoonmaken ed. Het is je eigen verantwoordelijkheid om slijtage zoals krassen, deukjes, steenbreuk, steenverlies en verkleuringen te voorkomen. 


Een edelsteen wordt door middel van zetpootjes of een zetrand in een sieraad gezet. Dit kan slijten of beschadigen. Ieder materiaal waarmee een sieraad in aanraking komt, is harder dan het edelmetaal waar jouw sieraad van gemaakt is. Mocht je het sieraad hebben laten vallen, hebben gestoten oid. Neem dan direct contact op zodat Youwellery de zetting kan controleren. Als een zetting beschadigd is, bestaat er een groot risico dat de steen niet meer goed vast zit.

 

Bij steenverlies zal het sieraad door Youwellery beoordeeld worden. De bevindingen/prijsopgave laten wij via de mail weten. Verzendkosten zijn voor de klant zelf, tenzij anders besproken.

 

Laat je sieraad ieder jaar controleren. Bij controle zal Youwellery het sieraad kosteloos polijsten/matteren. 

 

Mocht je onverhoopt een verkeerde ringmaat hebben doorgegeven, dan kan het sieraad binnen 3 maanden op maat gemaakt worden tegen een speciaal tarief. 


De prijzen die genoemd worden in een prijsopgave zijn exclusief verzendkosten. 

Een sieraad kan in overleg opgehaald worden. Bij verzenden zijn de verzendkosten voor de klant.