Intiem Trouwen

En welke keuze maak je dan met betrekking tot het vastleggen van de dag? Want die kleine bruiloft wil je waarschijnlijk wel in mooie beelden vastgelegd hebben om achteraf wel met een groter publiek te kunnen delen. Bruidsfotograaf Danielle Bosschaart vertelt over haar ervaring met grote én kleine bruiloften.
Vroeger kocht je een set geelgouden trouwringen bij de juwelier, liet de namen en datum erin graveren en je was klaar. Tegenwoordig kun je kiezen voor iets unieks, iets eigentijds! Trouwringen die met de hand zijn gemaakt, speciaal voor jullie. Hieronder geef ik, Kim Holsteijn; goudsmid en eigenaresse van Youwellery, jullie wat ideeën.

Gefeliciteerd! Jullie gaan trouwen. Maar hoe ga je dit aanpakken, hoeveel mensen nodig je uit? Wat willen jullie op de mooiste dag van jullie leven? Wil je een spectaculaire trouwceremonie of één uit dertien in een dozijn? Wil je een kleine- of liever een grote bruiloft? In deze blog geven wij jullie wat tips en tricks voor als jullie kiezen voor een intieme trouwdag.